Тя е една от най-красивите жени в света, но и

...
 
Тя е една от най-красивите жени в света, но и
Коментари Харесай

Супермоделът Линда Еванджелиста със смразяващи признания: 5 години съпругът ми ме пребиваше непрекъснато!

 

Тя е една от най-красивите дами в света, само че и една от най-нещастните. Актрисата и супермодел Линда Еванджелиста неотдавна показа потресаващи детайлности от персоналния си живот. Покрай придвижването в отбрана на дамите против домашно принуждение и похищения, Линда взе решение да опише за първия си брак. И това, което показа, хвърли в смут доста хора. Тъй като никой не е очаквал, че видимо идеалния й живот е безспорен призрачен сън.

Линда се омъжва за първи път на 22 години за Джералд Мъри — притежател на фешън организация " Елит ". Бързо схваща, че мъжът й надалеч не е идеалният принц и усеща юмруците му по тялото си. " Когато ме биеше, доста внимаваше да не наранява лицето ми. Знаеше, че то му носи доста пари ", споделя Линда.

Тя се развежда след пет години брак и удостоверява обвиняванията в принуждение, отправени от шест девойки от организацията. За страдание делото е с изтекла отминалост и съдът го закрива. " Жал ми е за тези девойки, тъй като те заслужават правдивост, а в този момент няма да я получат. Аз също ", споделя по този мотив Линда. Тя добавя, че не е знаела какво се случва, другояче не би мълчала до момента. " С признанията си знам, че няма да донеса нужната правдивост на тези девойки. Но ми остава чувството, че най-малко съм пробвала да им оказа помощ ", споделя още тя.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР